Pienistä hetkistä suuria muistoja.

Äiti nostaa ilmaan pienen tyttönsä

Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy:

  • Kuvauksen suunnittelu
  • Rento kuvaushetki lapsiystävällisessä studiossa 
  • Rekvisiitan ja lainavaatevalikoiman käyttömahdollisuus 
  • Monipuolinen esikatselugalleria kuvien valintaa varten
  • 6/10 huolellisesti käsiteltyä kuvatiedostoa (määrä riippuu kuvauspaketista)
  • Lisäkuvien ostomahdollisuus.
KUVAUSPAKETIT JA HINNAT
Lapsikuvaus
Pieni tyttö pitsimekossa istuu valkoisella penkillä

210 €
kuvausaika 1h
6 kuvatiedostoa

Lapsen oma kuvaushetki.

Kuvausaika 1 h, rekvisiitan ja lainavaatevalikoiman käyttö sisältyy kuvauksen hintaan. Studiolta löytyy pieniä tuoleja, koreja, leluja, kukkia ja muuta rekvisiittaa. Lainavaatteet ovat pääosin 68-86 cm mekkoja, rompereita, lappushortseja ja henkselihousuja.

Tämä kuvauspaketti soveltuu erinomaisesti 1-vuotiskuviin.

Yksivuotiskuvaus on ehdottomasti kaikista suosituin kuvauspalvelu, ja siksi kuvausrekvisiittaa ja lainavaatteita löytyy eniten juuri taaperoikäisille lapsille. Mutta kuvaan mielelläni kaikenikäisiä lapsia ja kannustan tuomaan myös isompia lapsia kuvaukseen! Jokainen ikävaihe on ikuistamisen arvoinen.

Lapsikuvaus soveltuu yli 6 kk:n ikäisille lapsille, pienemmille vauvoille kannattaa varata vauvakuvaus.

Kuvaus on yhdelle lapselle, mutta halutessanne voidaan ottaa samalla myös muutama sisaruskuva. Mikäli toivotte monipuolisempaa galleriaa (sisaruksista omia kuvia ja yhteiskuvia sekä perhekuvia), kannattaa varata perhekuvauspaketti.

Perhekuvaus
vanhemmat katsovat poikaansa ja hymyilevät

290 €
kuvausaika 1-1,5 h
10 kuvatiedostoa

Perhekuvaus ja/tai sisaruskuvaus. 

Kuvauksessa ikuistetaan teidän perhettä rennossa tunnelmassa, ilman kiirettä.  Kuvataan monipuolisesti, erilaisilla kokoonpanoilla. Perhekuvaus etenee aina lasten ehdoilla. Lapset saavat leikkiä ja touhuta tai olla välillä vain sylissä, jos siltä tuntuu. Tehdään yhdessä kuvamuistot, joiden arvo vain kasvaa vuosi vuodelta. 

Perhekuvauksessa lapsista otetaan myös omia kuvia, joten esimerkiksi 1-vuotiskuvat onnistuvat samalla.

Tämä kuvauspaketti soveltuu yli 6 kk:n ikäisille lapsille. Jos perheeseen kuuluu pienempi vauva, kannattaa varata Vauvaperhekuvaus.

Newborn-kuvaus / Vauvakuvaus
vastasyntynyt vauvaa nukkuu mahallaan.

310 €
kuvausaika 1,5-3 h
6 kuvatiedostoa

Vastasyntyneen kuvaus. 

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan useimmiten vauvan ollessa 5-14 päivän ikäinen. Ensi päivinä vauvat ovat uneliaampia ja viihtyvät asetelluissa kuvausasennoissa.

Vaikka newborn-kuvaus soveltuu parhaiten alle kahden viikon ikäisille vauvoille, voidaan kuvata myöhemminkin.  Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä vanhempi vauva on, sitä enemmän hän on hereillä. Vatsavaivatkin alkavat yleensä parin viikon iässä. Asetellummat kuvat eivät välttämättä onnistu isomman vauvan kanssa ja silloin galleria koostuu enemmän rennoista lifestyle-kuvista.

Kuvauksessa mennään vauvan ehdoilla ja pidetään taukoja tarvittaessa. Studiolta löytyy hoitopöytä, pullonlämmitin, vauvan puhdistuspyyhkeitä ja vaippoja. Kuvauksen aikana kohinakone ja lämpöpuhallin luovat mukavan, kohdusta tutun tunnelman ja auttavat vauvaa nukahtamaan. Vanhemmat voivat rauhallisin mielin rentoutua kahvikupin äärellä.  

Kuvaukseen varataan noin 3 tuntia aikaa. Paljon aikaa kuluu yleensä vauvan syöttämiseen, rauhoitteluun ja asetteluun, joten varsinainen kuvausaika on tietenkin lyhyempi.

Asennot, joissa vastasyntynyt vauva kuvataan, ovat aina luonnollisia ja turvallisia. Studiolta löytyy monenlaista vauvakuvaukseen sopivaa rekvisiittaa: kapalointiliinoja, peittoja, tyynyjä, taustakankaita, koreja, hiuskoristeita ja pienen pieniä asuja. 

Alle 6 kk:n ikäisen vauvan kuvaus.

Mikäli newborn-kuvat jäivät ottamatta, vauva voidaan kuvata myöhemminkin. Alle 6 kk:n ikäisen vauvan kuvaus kestää taukoineen n. 1-2 tuntia, ja se on samanhintainen kuin vastasyntyneen kuvaus.

Newborn+perhe / Vauvaperhekuvaus
Tuoreet vanhemmat pitelevät vastasyntynyttä vauvaa sylissään.

390 €
kuvausaika 1,5-4 h
10 kuvatiedostoa

Vastasyntyneen tai alle 6 kk:n ikäisen vauvan kuvaus + perhekuvat.

Ikuistetaan koko perheen onni uuden vauvan syntymän jälkeen.

Newborn+perhe -kuvaukseen sisältyy mahdollisuus ottaa vastasyntyneen omien kuvien lisäksi myös kuvia vanhemmista ja sisaruksista vauvan kanssa. Kuvia otetaan monipuolisesti, erilaisilla kokoonpanoilla.  Näistä kuvista näette vuosienkin päästä, miltä tuntui uuden elämän alku ja tämä ihana vauvakupla. 

Mikäli toivotte klassisia aseteltuja newborn-kuvia, vauvan on hyvä olla kuvaushetkellä alle kahden viikon ikäinen. Muuten tämä vauvaperhekuvaus sopii myös isommille vauvoille. Muutaman kuukauden ikäistä vauvaa kuvataan vanhempien sylissä ja jos hän viihtyy itsekseen, kuvataan häntä myös yksin.

Odotusajan kuvauksessa käyneille Newborn-kuvaus 10 % alennuksella.

Odotuskuvaus
Raskausmaha pitsimekossa valkoisella taustalla

290 €
kuvausaika 1-1,5 h
10 kuvatiedostoa

Raskausajan kuvaus.

Raskauskuvaus on sinulle, joka et halua unohtaa tätä ihmeellistä odotusaikaa. Se on myös lahja lapsellesi, joka ei ole vielä syntynyt mutta on jo niin odotettu ja rakastettu. Hän näkee sen rakkauden määrän kuvista vuosien päästä.

Raskauskuvauksessa on mahdollista käyttää mekkoja studion lainavaatevalikoimasta tai voit olla omissa vaatteissasi. 

Puolisosi ja tulevan lapsen sisarukset ovat myös tervetulleita kuvaukseen mukaan.

Odotusajan kuvauksessa käyneille Newborn-kuvaus 10 % alennuksella.

Lisäkuvien hinnasto

5 kuvaa 100 €
10 kuvaa 150 €
15 kuvaa 200 €
20 kuvaa 250 €
Yksittäiset lisäkuvat 20 € / kpl.

Kaikissa kuvauksissa on myös mahdollisuus ostaa koko galleria. Mikäli gallerian nähtyäsi valinnanvaikeus iskee ja haluatkin lunastaa kaikki kuvat, pyydä rohkeasti tarjousta. Gallerian hinta riippuu kuvamäärästä ja jälkikäsittelyn tarpeesta (ihon retusointi yms.), ja se varmistuu vasta kuvauksen jälkeen.

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Kuvaus maksetaan kuvauspäivänä  pankkikortilla, käteisellä tai MobilePaylla.

Koevedokset ovat nähtävissä sähköisessä esikatselugalleriassa noin viikon kuluessa kuvauksesta ja galleria on auki  14 päivää kuvien valintaa varten. Esikatselugallerian kuvat ovat jo lähes valmiit, valitsemiinne kuviin tehdään tarvittaessa pieniä korjauksia (esimerkiksi ihon ja taustan siistiminen). Viimeisteltyjen kuvatiedostojen toimitusaika on noin viikko kuvien valinnasta, sesonkiaikoina 1,5-2 viikkoa. Latauslinkki tulee varauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin.

Voit varata kuvausajan laittamalla sähköpostiviestin osoitteeseen studio(at)lempikuva.fi tai soittamalla numeroon 045 787 272 91. 

Varaamalla kuvauksen hyväksyt kuvausehdot.

Passikuvaus onnistuu ilman ajanvarausta ma-to klo 14-17 ja lauantaisin klo 11-14.

Lue lisää passikuvista